נגישות
  שם:   טלפון:     אזור מגורים:  
 


- אילן לודבינובסקי
- דירה בהרצליה
 
 
 


קצת על הפרויקט: משפחה בת 5 נפשות, האם פסיכולוגית קלינית, האב איש הייטק. שני ילדים קטנים ותינוק. אנשים מאוד עסוקים, עשו החלטה לקחת את השיפוץ בקלות ולעבור אותו בשלום ובטוב, הן מבחינה נפשית, והן מבחינת עמידה בתקציב. ואכן השכילו לבחור אנשי מקצוע שהקלו עליהם את התהליך, נתנו לקבלן מפתח ביום הראשון, קיבלו אותו חזרה בסיום התהליך, והכול זרם ביעילות רבה ולשביעות רצון כולם. הקו – קו נקי, מודרני בשילוב עם נגיעות של רטרו. כך שומרים על הבית קליל, לא טרנדי מדי, ומזוהה מדי עם סגנון אחד. – אקלקטיות... שכן ללכת עד הסוף עם כיוון מודרני – אתה מקבל בית קר וחסר ייחוד ואופי. ואם ללכת עד הסוף עם כיוון הרטרו, אתה מקבל בית פולני מכביד, טרחני ומיושן. השילוב הוא שנותן לבית קלילות, מודולריות, אפשרות לפשוט וללבוש צורה בקלות יחסית, כגון על ידי החלפת ספה, כורסאות, שטיח, תמונה. הבית – דופלקס שתי קומות בהרצליה. הדגש היה על שיפוץ הקומה הראשונה, כאשר בנוגע לקומה השניה - הכוללת יחידת מגורים וגג פתוח ענק, הוחלט לדחות לשיפוץ נפרד עתידי, משיקולי תקציב ועמידה בלוחות זמנים. במרכז הבית ניצב עמוד בטון מלבני קטן, בגודל כ 20 על 50, אשר נראה תחילה כה תקוע, חוסם ולא שייך לחלל. אותו עמוד הוארך בכ 60 סנטימטר, חופה בברקים אפורים בסגנון רטרו, ואליו הוצמד שולחן פינת האוכל, ומנורת קיר מעליה. מה שהכתיב מחדש את התנועה בחלל. והשפיע בין היתר על תכנון המטבח. המטבח נבחר בגוון תכלת בהיר, בשילוב שיש אפור כהה וזכוכית סבתא. בין קירות המטבח זוית חדה, ואחד האתגרים היה לתכנן את הארונות כך שניתן יהיה לנצל גם את הפינות והאיזורים הצמודים למפגש הקירות. בסלון, דלת אפס מסתירה פגם של הבית, בצורה של עוד פינה חדה בקצה, במקום בו נפגשו הקירות. הדלת אפס תוחמת מחסן שהכניסה אליו מימין לטלויזיה, כך מרוויחים שני דברים: האחד החלל נראה טוב יותר – ריבועי, כאשר בקיר זה הוחלט למקם את הטלויזיה. ושניים – נוספה פונקציה לבית – מחסן לעגלות, ושאר ציודים, לרבות ארון חשמל וארון תקשורת. והכול מוסתר מעין. במבואת הכניסה סאן רוף בצורת 6 פתחים מלבניים המכניסים אור טבעי לבית. ריצוף חום אפרפר בכל הדירה נותן במה יפה לכל היתר. בחדרי השינה פרקט בגוון עץ חמים וריהוט בהיר, כאשר בכל חדר נצבע קיר אחד, ליצירת חיבור בין הפרקט והריהוט. בכניסה לחדר רחצה הורים הוחלט לשים דלת הזזה לתוך כיס מובנה, וזאת על מנת לא לפגוע בגודל החלל ולהקל על התנועה בחלל. יצר נוחות גדולה מאוד בשימוש בחלל. הגם שלא הייתה חובה למקם דלת כזו. אפשר גם היה להסתפק בדלת ציר רגילה. מצרף תוכנית מצב ישן ותוכנית מצב חדש. קרדיטים: קבלן: עידן הנדל"ן. ריצופים, חיפויים וסניריים – עמודי שלמה, סניף כפר סבא. דלתות – פנדור כמובן... תאורה – יצחקי תאורה, שוק הפשפשים. נגרות – מטבחי פז. ארונות קיר – בלאס הרצליה. ארונות חדרי רחצה - batio

אולם התצוגה
ראשון לציון:
כתובת: רח' אצ"ל 20
אזור התעשייה החדש,
טלפון: 03-9555051
אולם התצוגה דיזיין
סנטר בני ברק:
כתובת: קניון דיזיין סנטר, קומה 3 
רח' הלח"י 2
טלפון: 03-6162120

אולם תצוגה קרית גת:
כתובת:
 ישראל פולק 44
טלפון: 08-8588500

הנהלת פנדור
ראשון לציון:
כתובת: רח' אצ"ל 20
אזור התעשייה החדש
טלפון: 03-9555000

אולם התצוגה נתניה:
כתובת: מתחם הום דיזיין,
הגביש 10, א.ת פולג
טלפון: 09-7414471

מכירות לקבלנים וסוחרים
office@pandoor.co.il
פקס: 03-9617446